Chemické, fyzikálno-chemické analýzy výrobkov potravinárskej a poľnohospodárskej výroby

Voda/Vlhkosť/Sušina  -  sušením pri 102 C
Voda/Vlhkosť/Sušina  -  sušením pri 103 C
Voda/Vlhkosť/Sušina  -  sušením pri 105 C
Voda/Vlhkosť/Sušina  -  sušením pri 130 C
Tuky priamou extrakciou
Celkové tuky po hydrolýze
Tuky podľa Rose – Gottlieba
Energetická hodnota
Obsah škrobu
Celkový dusík podľa Kjeldahla
Bielkoviny podľa Kjeldahla
Číslo kyslosti, Kyslost
Peroxidové číslo,Peroxidy
Popol
Minerálne prímesi(Piesok)
pH
Železo
Minerály Na+, K+,Ca2+,Mg2+
Hydroxyprolín (Kolagén)
Čisté svalové bielkoviny
Množstvo mäsa
Aktivita vody aw
akreditované skúšobné laboratórium podľa ISO/IEC 17025, SNAS
Header image
       
UVOD
Historia Ponuka Referencie Kontakt

 
 

ANALPO s.r.o.
Borovianska 43
960 01  Zvolen
Kotakt:
Telefón:
Mobil:
Ing.Szentesiová H.
+421 45 5321950
+421 918 378424
E-mail: analpo@analpo.sk